Reiki

Reiki kommer ursprungligen från Japan och är en beröringsmetod för både hälsan och välbefinnandet.

Reiki översätts till Universell livsenergi och den energi som flödar genom människor, djur, ja allt levande.

Reiki är en tusentalsårig healingform som är mjuk och väldigt avslappnande metod som bland annat är effektiv vid smärta, stress, ökar den självläkande förmågan, släpper blockeringar som sitter i kroppen så att energierna flödar fritt igen, fyller på din energi och mycket mer.

När du får reiki ligger du på en behandlingsbänk med kuddar och filt om du vill (med kläder)och bara slappnar av, tar några andetag för att landa och (allt detta har vi gått igenom innan vi börjar) och sen börjar jag alltid med att hålla på huvudet,och låter mig sedan följas var du behöver mer energi och healing och har du ont någonstans håller jag extra länge på det stället och reikin kommer alltid precis dit där den behövs allra mest.
Det är väldigt individuellt vilka upplevelser man får av healingen. Någon blir kall, någon varm, pirrar i kroppen, man blir kanske ledsen och börjar gråta. Kroppens sätt att göra sig av med det man inte längre behöver, släpper på känslor man inte släppt på många år,men det som är gemensamt för alla när jag ger healing är att de allra flesta blir totalt avslappnade eller till och med somnar. Det betyder bara att de är fria från motstånd och släpper in de helande energierna i kroppen.Kan hända att du är en person som inte tagit dig tid att sitta stilla eller meditera innan och känner att det är svårt att ligga stilla en längre stund, det kryper i kroppen eller inte kan slappna av, man får försöka att slappna av och jag hjälper dig.

Det jag tycker om allra mest och fungerar fantastiskt (prova och ge det en chans) är DISTANSHEALING och det är möjligt eftersom reikin är energi och en form av energiöverföring och man kan skicka healingen var man än befinner sig och det gör också att man kan vara hemma i lugn och ro i sitt eget hem och jag sitter hemma hos mig.Vi har ett samtal innan vi börjar och jag förklarar precis hur allt kommer gå till.

Man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Som sagt den kommer dit den behöver ändå.

Har du några frågor är du välkommen att maila på anette@anetteshealing.se eller ringa mig 0763-987789

Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård.

ReikiMaster