Välkommen

Jag heter Anette är 50 år och bor i Skåne. Jag och min sambo bor ute på landet, älskar luften och naturen. Nära en sjö och har fri tillgång till bastu, kan det bli bättre. Jag har två utflugna underbara söner och en flicka i himlen..

Min andliga resa började för mer än 20 år sedan när min pappa och min dotter gick bort och jag ville veta vad som händer efter döden. Denna sorg gjorde att något väcktes inom mig, behövde finna svar och tröst, det var då min andliga resa började.
Allt spännande som finns inom andligheten. Meditation, böcker, medium, föredrag och kurser, det har hjälpt mig att hitta vägar för att överleva.
Det har gjort mig starkare, lärt känna mig själv. Men vägen har varit lång och ibland riktigt svår att komma vidare på. Har varit långt nere i det mörka, men med hjälp, stöttning, läsning och hjälp av alla mina guider och änglar så har jag sakta men säkert gått vidare. Har fått verktyg och träffat människor som hjälpt mig på vägen och lyckats ta mig framåt och släppt massa som jag inte behövt. Lärt mig massor och är så tacksam för det.
Jag har hela min barndom levt i en blyg värld, där jag inte vågat göra saker, levt i skymundan, att inte räcka till som människa, att inte kunna vara sig själv bara för att man inte pratar. Att inte leva livet fullt ut helt enkelt.
Svek från vänner och i förhållanden har varit som en röd tråd, det ser jag nu men det har också lärt mig mycket om mig själv och om livet.
Detta har gjort att jag känner att jag verkligen vill hjälpa människor, göra deras resa kortare än vad min varit, att man duger precis som man är.
Vad som är viktigast, att man inte alltid kan eller ska anpassa sig för andra ska gilla en. Den enda person du KAN ändra på är just dig själv, ingen annan. Att följa DITT hjärta och att inte jämföra sig med andra. DU är fantastisk precis som du är, just nu. Det som hänt har hänt och inget man kan göra något åt, bara HÄR och NU, att leva i nuet, inget annat.

2015 gjorde jag en helomvändning. Jag sålde min lägenhet i Lund, sa upp mig från mitt fasta jobb. Jag och mina två söner flyttade till Tjörnarp utanför Höör, det var det bästa vi gjort....
Efter ca 1 år hittade jag min sambo.Runt hörnet och upp för backen, bara 2 minuter ifrån mig bodde han.
....ibland leder vägarna en till det man behöver i livet och som jag ser det finns det en mening i allt som händer.

Jag har jobbat som undersköterska på äldreboenden i mer än 12 år och utbytet man får med de äldre är fantastiskt. Älskar att jobba med människor och jobba med det jag verkligen vill göra och som ger mig ännu mer energi
och glädje. Att få hjälpa andra utvecklas det är så fantastiskt och det jag brinner för.
2022 var det dax att ta det stora klivet. Att starta mitt företag och börja jobba med reiki/healing och främst med distanshealingen som är fantastiskt att få jobba med och det fungerar. Känner sådan tacksamhet.

2002 Reiki 1
2003 Reiki 2
2008 Reikimaster
2008 Undersköterska
2015 Reconnective healing i Lund.
2021 Diplomerad Healingterapeut hos Lisa Odenhjälm.