HEALINGTERAPEUT

Jag är Diplomerad Healingterapeut och mitt fokus ligger på helande samtal.
Med hjälp av min ängelsjälsfamilj så kan du vara trygg med att vi hjälper dig vidare på din resa för att må bättre. Helande samtal är unikt för att du är unik.
Om du vet varför du mår dåligt så går vi vidare med att fördjupa oss i det.
När man mår dåligt och inte vet varför behöver man hjälp på vägen för att komma vidare och tillsammans så hittar vi det som tynger dig och vad du är redo att släppa och jobba med.
Jag känner in dina energier och kan med hjälp av det som kommer fram leda dig vidare till din själsliga läkning.

Så här jobbar jag : Jag har mediterat innan för att känna in dina energier och fått till mig det som ska hjälpa dig i din resa, det du ska släppa och få nycklar till att må bättre. Det som kommer fram är bara det du är redo för att arbeta med.
När du är hos mig så sätter vi oss ner i en lugn och behaglig miljö med ljus.
Samtidigt som vi pratar så får du även healing. Medan vi samtalar så låter vi dina guider och mina guider att hjälpas åt för att hitta din väg i livet, vi har massor som hjälper oss längs vägen. Jag låter mig ledas dit vi ska för att det ska bli ett så bra samtal så möjligt.
Känns det bra så bestämmer vi nya tider, för ett samtal brukar ju oftast inte räcka. Men jag ser till att vi hittar din väg. För med den livserfarenhet jag har så guidar jag dig framåt.

Jag har naturligtvis tystnadsplikt och är med i Reikiförbundet och jobbar efter deras etiska riktlinjer.