DISTANSHEALING

Betalning sker alltid innan bokad tid, genom swish eller annat som vi kommit överens om.

Distanshealing är en behandling som passar dig som har svårt att ta dig hem till mig eller tycker det är bekvämt att faktiskt kunna vara hemma i lugn och ro.

Eftersom healing är en läkande energi och kan skickas genom tid och rum, så fungerar det att skicka på distans, även om du är på andra sidan jorden eller 5 mil härifrån. Har skickat till Norge utan problem.

Ja, det låter kanske konstigt och du är kanske tveksam, men man vet ju inte hur allt fungerar i hela universum eller i världen.
Hur fungerar det egentligen? Man vet inte det, det bara fungerar. Det går inte och förklara, men vi alla består av energi och du har väl någon gång tänkt på någon en person som sen har ringt upp dig.
Det fungerar faktiskt så enkelt, jag tror att vi gör det för svårt, det är enklare än så.....energier påverkar oss, varken vi vill eller ej. Bara genom att prova som du får veta.

Många blir väldigt avslappnad och kan till och med somna.
De som jag har skickat healing till har blivit avslappnade och får ett lugn i kroppen. Men samtidigt är det så olika alla känner när de får healing. De kan känna ett pirr i kroppen och kan känna hur energin arbetar i kroppen, vissa kanske inte känner någonting. Men healingen kommer alltid dit den behövs.

Jag är inget medium, men jag är intuitiv och ibland får jag till och med ont i min kropp en stund för att veta att du behöver extra healing där. Ja, det är märkligt och samtidigt fantastiskt att det kan fungera.
Jag har skickat healing till en vän där hennes hund också kände av healingen och ville ta del av detta.
Djur är fantastiska att ge healing på.

Hur jag arbetar och skickar healing:


Jag vill gärna att du skickar mig ett foto på dig, för mig funkar det bäst att arbeta så.

Allra första gången är det bra att ha ett samtal före jag skickar healing till dig och ett kort samtal efteråt.
Har märkt att genom att prata efteråt så kommer personen jag healar på mer saker som kommer upp under själva healingen.
Alla gillar inte att prata telefon då kan vi ta det på mail/sms, vilket du föredrar.

Du förbereder dig genom att lägga dig bekvämt och koppla av ca 10 min innan utsatt tid.
Blunda och ta några långa djupa andetag. Försök slappna av och öppna dig för att ta emot healingen som kommer till dig. Ha gärna tända ljus och lugn musik i bakgrunden. Har du aldrig fått healing innan kan man ju lätt bli rastlös, men försök att ändå ligga kvar och andas. Det är genom träning du lär dig.

Jag sätter mig i mitt healingrum och mediterat innan och känner in din energi och ber om hjälp genom att koppla upp mig till universums kraft och jordens kraft och såklart till min ängelsjälfamilj (många som hjälper till, inte bara jag utan vi är ett ”team” som hjälps åt. Sen börjar jag och skicka.
Jag får ofta till mig det du är redo att få till dig. Efter sessionen återkopplar jag, antingen genom telefon eller mail. (Detta har vi kommit överens om innan).

Jag pratar aldrig om sjukdomar och död.
Jag har tystnadsplikt och är med i Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer.

.